23. feb, 2021

Nu blev det fel att anordna valpträff! Även om vi är utomhus, så blir vi för många! Tycker vi skjuter på detta tillls vi alla är vaccinerade och nya rekommendationer från FMH kommer.

Tänkte bara det räckte om vi äldre skulle vara vaccinerade men bäst alla är det

Tyvärr går det väääldigt trögt med vaccineringen och alla  hinner inte få bägge sprutor till 20 mars!

FHM

Observera att det inte spelar någon roll att du ska ha din sammankomst eller tillställning på en stor yta, exempelvis på en arena eller stora ytor utomhus. Är det en allmän sammankomst eller offentlig tillställning gäller begränsning av antal deltagare. FHM

 

21. feb, 2021

Idag rusade vårkänslorna omkring:) Visserligen kan det bli kallt igen men njuter av den för stunden;) Zindy hade fullt sjå med att nosa efter eländiga harpluttar. Rena rama julbordet idag när gräset tittat fram :) Inte farligt men....

Nu är det bestämt vilket datum valpträffen är. 20 mars vid 12-tiden blir det och vi har hyrt 

hos  Nya Varvets & Göteborgs Hundskola
Sven Källfelts Gata. Så långt man kan komma på den gatan.

Bra ni tar med er dryck/ kaffe  och dryckjon, så tar jag med mig gofika:) 

Ska bli sååå roligt att träffas igen!  

Agnes, Hjalmar Salma  Saffy och Ronja har tackat ja hitills:) Tror mormor Isa får följa med för att återse sina kära barnbarn. Har mailat till övriga och väntar på svar!

Vo hör snart igen!

17. feb, 2021

Idag damp det ner en massa snö! Roligt så länge det varar:) Är nog borta till fredagen och behöver inte komma tillbaka mer ! Tycker våren snart kan komma istället ! 

4 damer har gått ur sitt löp med allt vad det innebär och här råder lugnet nu !

Zindy har sin egen tid och tycker löpet gott kan vänta lite till! 

Bästa Ninna, Ronjas matte håller på att ordna valpträff , gäller denna gång Ella o Lennons valpar. Var ju 9 st valpar  och med mattar o hussar kan det bli ett härligt stort gäng! Tanken är sista lördagen i mars vid 12-tiden, om det är någorlunda bra väder!! Kan också bli näst sista lördagen i mars vid 12-tiden! Utomhus blir det och är inhägnat område, så småttingarna inte får för sig rymma!

Maila mig gärna om intresse finns :)

Vi hörs!

   

6. feb, 2021

Väntans tider är här! Vänta på att 4 damer går ur sitt höglöp, skamlösa  dygnet om, så inte ett dugg bättre än hanar :) Vänta på Zindy ska löpa som säkert väntar till mars men Inte så långt dit nu i a f !

Ni är många som söker valp och alla kan inte få en här hos oss! Tycker det vore trevligt man säger till om valp fås på annan kennel. På så vis kan fler få en chans  att i a f stå på intresselista för valp!

Nu tar vi inte mot fler  på intresselistan innan vi vet hur många som ska ha valp från oss!

Det är kallt ute nu och jag gillar det. Snö , blå himmel, sol och hundar som inte blir smutsiga! Är hunden inte klippt som ett kalhygge, fryser dem inte. Kanske om det är väldigt isiga vindar då ? 

Sista kullen här har börjat tappa sina valptänder och det brukar vara skönt för matte o husse! Kolla gärna i munnen så allt flyter på som det ska:)

 På bilden Zindy som är nykammad och fin i några minuter:)

Trevlig helg!

 

 

22. jan, 2021

Nu har två av mina damer börjat löpa! Har man flera tikar kan alla bland börjar löpa samtidigt! Får se om Zindy hänger på  det? Gjorde det inte förra gången!

Den långa väntan har börjat  på löp,parning,tog det sig och valpning osv!

Idag kom massa blötsnö🤔 Inte lätt för pälsiga hundar! Jag använder lite pälsolja på benen och tassalva på trampdynorna, så fastnar den inte lika lätt.Hurttas regnkappa på det, så klarar vi oss ganska bra!

Är det kallt och torrt behöver man sällan någon kappa. Om nu inte hunden är mer eller mindre rakad, vilket jag hoppas ni inte gör!!!

Zindy på bilden