3. okt, 2015

Färgglad

Nu har det gått en vecka, sedan jag var på  handlerkurs! Marc, vår läromästare visade en del knåp o knep som man nu ska komma ihåg till utställningen 🤪Det var ialla fall en väldans rolig kurs och jag gör gärna om den !

Lilla stugbygget fick avslag men bygga ut befintligt hus går bra!?? Nog borde väl allt vara anpassat till hur stor tomt man har? "Fotbollsplanen" framför huset,  får då forfarande vara en fotbollsplan! Fast det  vore förståss väldans bra med en stor swimmingpol där Nu ritas  nya husplaner som ska då vara fast i huset??? Sedan ska det malas fram o tillbaka en bra stund i kommunvärlden!

Här hemma renoveras det och jag ser ut som jag badat i färg! Hundarna undrar vad det är frågan om? Matte hoppar upp o ner på stegen och ligger på golvet ibland närgolv lister ska målas! Rosa blir då överlycklig och tror det är bus på gång då! Resultat...färg i Rosas päls..jisses! Fint blir det i alla fall! Köket får någon anna måla!

Får ofta rapporter ang Luna och hennes valpar! Allt går så bra så och det känns bra för mig också :) Ikväll blir det Poldark, så mysig serie!

På bilden Rosa ,  när jag lagar mat! Kan ju tappa något :)

Vi hörs