14. mar, 2016

Vårkänslor :)

Nu är det mycket på gång här! Lilly är i höglöp och som den moderliga hund hon är, önskar hon bara komma in till valparna❤När småttingarna ropar efter mamma Isa, kuttrar Lilly värre än en duva, kanske för att lugna dem ? Luna är en smygare och finns där en minsta öppning till valparnas område, försöker hon komma in! Ibland sitter alla 3 damerna stilla som stenstoder bakom grinden och kikar på småttingarna:) Ska bli så kul när dem är lite större och alla kan vara tillsammans!

Det har viftats på svansen..Ajax och han har morrat ocskå :) Bella ( fd Mackenzie) visade sig på styva linan imorse och gjorde sina behov alldeles själv:) Annars hjälper ju Isa till med det! Naturens gång :) Natrurligtvis är dem ljuvliga, underbara  och snarlika Labradoren nu, innan pälsen kommer!

Idag ska Isa, Rosa o jag ta en sväng  till lill- skogen.Husse är "barnvakt"

Snart är det ormsäsong och man ska vara ytterst försiktig🤪Sedan har vi fästingarna, ve o fasa! Använder själv  inget,medel det är inte så många fästingar som fastnat på dem...än? Förutom  när vi är på Österlen! Där trivs dem rackarna!!

Har börjat se över vad som ska med till Onsala! Kan säga maken är förskräckt över alla prylar.

Nu strilar solen genon diset och jag ser fram mot en härlig vårdag ?

Vi hörs!