28. jul, 2016

Bishop 5 månader

Gomorron:)

Idag var det frisk en morgonpromenad vi fick. Det har varit underbar värme och vi har utnyttjat den til fullo:) Knappt man ville sova inomhus! Tycker ändå det är skönt med lite svalka.

Hade ett lite uppehåll från datorn och försökte läsa lite böcker istället ! Gick väl si så där :)

Har varit mycket trädgårdsaarbete och mycket vattnande denna vecka! Det växer så det knakar och mest ogräs då🤪

Rosa och Isa löper, om jag räknar rätt ska det bli date för någon av damerna i mars och det kanske blir sommarvalpar nästa år:)

Bishop var här igår och fick sitt veckobad. Han är så lätt att hantera,förutom när vi närmar oss hans bakdel ! 

Lite spännande var det allt med två löptikar och en pojke här! Han börjar bli intresserad men det var mest Rosa som var intresserad av honom :) Tror den gossen var rätt trött när han kom hem till matte Susanne:)

Luna har symtom som visar kanske ett tidigare löp ?? Vill ju helst hon väntar till senhösten med det! Spännande är det allt med valpplanering :)

Rosa o Luna ska snart ögonlysas och patella undersöknng  göras. Alltid lite nervöst veterinären ska hitta något som inte ska vara där!!!

Bilden är på Bishop när han är ren o fin.Brukar vara ca 2 minuter! Inte lätt hålla hans skägg rent! Han älskar nämligen grässrötter, gärna inlindade med  jord, sedan adjö till rent skägg :) Det närmar sig Backamos hundutställning och vi får nog förbereda oss lite mer:) 

 Bishop är redan en stor kille med ett bedårande ansikte och en päls som verkar lovande .Han kan gott dock lugna ner sig på växtfronten bara :) 

Vi hörs!