29. sep, 2016

Busväder och BusBishop!

Just nu är jag inte så aktiv på hemsidan då min lillebror somnade in i måndags. Cancer är en fruktansvärd sjukdom som tar allt den kommer åt i kroppen. Att se kära och nära bara förtvina helt är mycket svårt. 

Rosa fick följa med till Hospicet ,där min bror var. Denna lilla huligan uppförde sig mycket värdigt där .Svansen vajade försiktigt över ryggen och hon hälsade på alla mycket stillsam:) Hundar är väldigt kloka och känner av det mesta! Är väldigt stolt över hennes uppförande, då hon haft en hel del konstiga hyss i sin sista könsperiod. Kanske lilla fröken blivit vuxen nu? 

Bishop har fått prova på agility i Malmö och är  riktigt duktig :) Finns så fina inhägnade platser med agility saker man kan uttnyttja och gratis :)

Lille gubben mår så bra så i sin nya familj och är högt älskad❤Till och med deras katt gillar honom ...lite :) 

Något löp på Luna har inte börjat än. Kanske hon håller sig hela oktober ut? Är så förväntansfull på vad dessa två (Ceazar O Luna) ska åstadkomma för små underverk:)

Idag är det nästan full storm och det regner på tvären !  

Luna ska ända få en riktig spadag. Hon fäller en del päls än ,vilket sker innan löpet:) Hon är en fröjd att grooma? Aldrig en tova i hennes fantastiska lättskötta päls:)  Klorna är ett kapitel för sig dock 🤪Hon tjoar redan när tången närmar sig klorna. En pärs vill jag lova:)

Vi hörs