15. okt, 2016

Höstmys och Luna

Ja inte händer det så mycket här på hundfronten inte ! Vi går bara och väntar på Lunas löp. Tror hon väntar på matriarken Lilly ska löpa :) Inga hundutställningar heller ! Vill inte dra hem ev. virus från andra vovvar till mina damer! Kennelhosta kan man få tex, om än lite lindrigare då  hunden är vaccinerad.Det får allt vänta tills My Dog  i Januari och då med Bishop som ska visa framtassarna :) 

Bishop är min första Havanese hane och jag väntar med stor spänning på hans utveckling!Än så länge är han jättefin men det kan ändras !  Tanken är, som jag skrivit förrut, att Rosa och Bishop ska ha en date  så småningom:) Är han inte "byxmyndig" den dagen Rosa ska paras, ja då finns det en annan gosse som jag tänkt en del på. Planeringen och undran över hur valparna blir är halva nöjet:)

Imorgon blir det middag här med trerätters meny! Vansinningt kul att laga festmat och duka det allra finaste man kan med levande ljus. Älskar höstmys! Tänk förr när man bara hade typ en taklampa, inte så  mycket mysfaktor i det! Nu ska jag baka Mandeltårta och har turen  ha orginalreceptet:)Ingen Almondy här inte :)

Trevlig Helg!