16. jun, 2018

Rallymix

 

RallyMix 

 

RallyMix® är en kul och spännande hundsport som lär dig hur du ska träna din hund på ett positivt sätt. Sporten inkluderar belöningar som mys, godis, röstberöm och lek, och dessa förstärker både dig och din hund under hela er träning. När det är dags att tävla kommer du dessutom att få högre poäng om du är duktig på att belöna din hund.

I RallyMix® lär sig både hund och ägare steg för steg hur man tränar på ett roligt och etiskt riktigt sätt.Sporten är en salig mix allmänlydnad, freestyle, tävlingslydnad och agility.

Häng med i denna internationella hundsport och bli en rallymixare du också!

Kanske man kan få info på denna sida var man kan träna....  sv-se.facebook.com/RallyMix

Eller lära sig av boken "KLICKERTRÄNING FÖR NYBÖRJARE"

 

Så säger andra om RallyMix

 

Provade RallyMix idag och är fast! Jag vill rallymixa för att det helt enkelt är sååååå roligt för både mig och min hund!

Jag gillar att rallymixa för i det forumet duger man precis som man är, både hund och människa. Om du möter situationer i livet på samma sätt som i Rallymix (belöna även för de små framstegen :)) så blir det så mycket roligare. 🙂

Lika mycket hjärngympa för både hund och förare. Passar ju alla åldrar, har idag tränat med en 2-åring en 7-åring och en gammal dam på 12 år. =) Lika uppskattat av dom alla. =)