9. feb, 2020

Datum för valpträff

Nu är vi ganska lagom antal hundar med familj:) Har lite svårt att bestämma datum än men det lutar åt slutet av mars. Ojämn vecka önskade någon och så får det bli då:) 

Bäst är nog en vardag,så vi kan utnyttja 1750 kvm själva :)) ??

En del av er får resa lite längre men hoppas det är ok vid 11-tiden! Sedan kanske det blir många "lunchhundar" som kommer. Vi kan också ta det kl 14-tiden. Skriv gärna önskemål!

Jag tar med med fikabröd men ni får ta med er dryck och "dryckredskap ." Glöm för allt inte i världen, vatten och godis till lilla vovven!

Har fått lite olika vikter så här vid snart 6 månader och hittade denna text om den är sann får vi  la se som man säger här i Göteborg:) 

tillväxttakten varierar  med storlek och ras. En liten hund når t.ex. ungefär hälften av sin fulla storlek på fyra månader, och tre fjärdedelar av full storlek på sex månader. Som jämförelse kan nämnas att en hund av stor ras når halva sin vuxenvikt vid fem månaders ålder och tre fjärdedelar av vuxenvikten när den är nio månader1. Oavsett ras växer hunden väldigt mycket i de tidiga faserna av sitt liv. Därför är det viktigt att se till att valpen, oavsett hur stor den är, får i sig tillräckligt med kalorier för allt detta växande. De flesta hundar börjar växa långsammare från sex månaders ålder, särskilt de allra största.

 Vi ses snart!