23. maj, 2021

Sista dagen på vecka 6!

Sista dagen på vecka 6 och imorgon blir det då vecka sju :)) Lite nerförsbacke känns det som nu och jag är lika nyfiken som er:) Zindys valplya är klar! Fast själva valpningen sker inte där! Den ska vara liten i början annars går nyfödda blinda små valpar vilse!! Ett "tak" är också mysigt, så det blev en sänghimmel som jag sydde av ett ett bebislakan, håller ev drag borta.lite. En värmelampa blir det också! 
Tog ut svängarna lite och det ser ut som en människobebis ska sova där:) Tycker det gärna får vara lite gulligt... eller hur :) Man får vara lite fjantig ibland :)
Sju små mjuka leksaker får agera valpar på min bild. Zindy provlåg en liten stund med dem men föredrog strax sin korg! Leksakerna  är köpta på Ikea och är bra mycket billigare än i en djuraffär! Kanske inte håller så länge när piryatänderna kommer 😲
När det gäller mat är lilla damen fortfarande ganska kinkig. Mår nog lite illa på morgonen och förmiddagen!!

Det är ett evinnerligt krusande och trugande hela tiden och fick hon själv välja skulle det bara vara pålägg , torkad lunga och gärna en stek som står på menyn !
På kvällen äter hon bra och det är vi tacksamma för:)
Viktkurvan pekar uppåt iaf!
Den kommande veckan bildas pälsen och färgmarkeringar. Tassar o trampdynorna är färdigbildade!
Nu ser fostret ut som en valp men kan inte leva utanför livmodern! Är ok att födas först efter dag 57!

Egentligenär det bara storleken som ändras nu framöver!
Valparna känner också av när man klappar tiken  på magen sägs det :) Vi Kanske även får känna första sparkduttarna snart ??
Bara 20 dagar kvar till beräknad valpning eller mindre eller mer!!!