7. feb, 2022

Dag 34

Söta fröken Millie var här igår. Hennes mage hade vuxit och spenarna var större:)

Morgon-illamåendet sitter i men maten slinker ner bättre fram på eftermiddagen, tack o lov!

Vi har redan gjort ordning hennes valplya för att vänja henne! Intresset var inte så stort, då Millie inte vet riktigt vad som ska hända än :)

Millie bor inte här hos oss, jag har bibehållen avelsrätt på henne men vi bor väldigt nära varandra, så det är inget konstigt för henne att komma hit:)

Ca två veckor innan valpningen flyttar Millie in hos oss och stannar till valparna är 8 veckor. Matte Anna ska vara med vid valpning och är välkommen  hit så ofta hon vill för att titta till sin juvel med valpar! Kan inte bli bättre tycker jag:) 

Kommande vecka börjar skelettet hårdna och med det växer magen snabbare. Öronsnibbar och ögonlock växer och täcker i slutet av veckan örongång och ögon.Kan också berätta att från och med imorgon kallas embryona för foster och  fostren börjar se mer ut som valpar . Nu är det också bestämt vilket kön fostren har. 

Nu är det bara ca 4 veckor kvar till förväntad valpning. Allt kan ske tidigare eller senare också! Vi är dock startklara från dag 57 för säkerhets skull! 

Vi hörs snart igen:)