5. mar, 2020

Nina

Hejsan

Familj med två barn i Kungälv söker en valp framöver för att berika våra liv ❤️ Bor naturnära med trädgård och närhet till dagmatte. Skulle gärna höra med er om det finns möjlighet i sommar/höst. Hoppas att höra ifrån er 🙂

4. mar, 2020

Kristina

Hej!

Vi har varit intresserade av en Bichon Havanais sedan ett år tillbaka. Undrar om ni har valpar på gång? Vi bor nära Agilityplatsen i Långedrag.

Familj med tre barn. Vänliga hälsningar Kristina

3. mar, 2020

Gerd Silfverblad

Hej läste din blogg om ev "valpleverans "till senhösten. Om allt blir ....😉❤ . Är intresserad.
Webbsida 22. dec, 2019

Katarina Pongratz

Hej!

Jag och min sambo bor nere i Helsingborg och är intresserade av en liten Bischon Havanais tik i vår 2020 eller början på sommaren. Vi har tidigare haft en större hundras som vi tyvärr förlorade i höstas. Vi har länge tänkt på att köpa en valp av denna rasen.

Jag har planerat att kunna ta min semester när valpen kommer. Våra föräldrar har även ordnat att de kan vara dagmattar, då även de blivit förtjusta i rasen.
Hoppas jag hör av från dig! God Jul!

Med vänliga hälsningar Katarina och Gustav

20. dec, 2019

annelie johansson

Hej. Är intresserad av valp under 2020. Är 52 år och bor själv i ett hus utanför Varberg. Min mamma ska vara dagmatte så vi kommer hjälpas åt med hunden. Har varit en dröm sedan länge att ha en egen hund. Välkommen att höra av dig

mvh Annelie18. dec, 2019

Pernilla Lindström

Hej min man och jag bor i Åsa på västkusten vi är intresserade av valp till maj/juni jag planerar att vara ledig hela sommaren . Vi har en bichonmix en tik som är 11 år helt ljuvlig och snäll och jag vill gärna ha en valp så får jag lite hjälp av Doris.
Jag är intresserad av en brun tik (eller svart)du får gärna ringa mig eller sms eller Mail ! Hoppas på att få höra från dig ! Mvh Pernilla Lindström
11. dec, 2019

Jessica

Hej! Vi är en familj som bor i villa i Varberg nära fina promenadstråk. Vi har länge längtat efter en hund. Vi är, min man o jag o våra tre söner, 16,18 o 20 år. Hur har du det med planer för hundvalpar?


Ser fram emot att höra ifrån dig.

Mvh Jessica-Martin