Vecka 6

21. apr, 2014

Vecka 6

Vilket härligt väder denna Påsk!Fick tyvärr vara inomhus mest hela tiden, då lillstugans väggar och tak skulle målas!Tiden springer i väg och jag hoppas bli klar med allt i stugan tills nästa helg!

Damerna låg mest i skuggan och magarna fick lite svalka av gräsmattan!Lilly mår bra och äter som en häst! Sedan 3 april har hon ökat 7 cm i midjan...jisses, undrar hur många som bor i hennes mage? Luna mår fortfarande illa men har lite lust på vår mat! Vi får helt enkelt äta väldigt kryddfattig mat nu, så Luna får i sig något! Det blir kokt kyckling för henne i dag igen! Det brukar gå ner! Ute är hon ganska pigg och harpaltarna letas gärna upp:) Gillar inte hon äter dem nu men veterinären säger det bara är osmält gräs och inte farligt!? Idag blir det bara en skön slappdag och vi ska vara ute så mycket som möjligt!

26 dagar kvar till beräknad valpning😀

På bilden vår kära Enya med Lilly!Enya finns i hundhimlen och vi saknar henne!

Väl mött igen!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan