Dag 45

29. apr, 2014

Dag 45

Nu går det undan...bara 18 dagar kvar, om man räknar från första parningen:) Lilly mår väldigt bra och äter allt hon kommer åt:) Ytterligare ca 2 cm har hon ökat! Några längre promenader vill hon absolut inte vara med om längre och tycker nog det är skönast att bara ligga i gräset för att ha koll på allt, kanske ev nosa upp en en o annan harpalt🤪"hundchips" kallas visst dessa "godsaker"!

Igår torkades det kycklinglever i ugnen och det  uppskattades av flickorna! Helst ger jag hundarna färskfoder men rå kycklinglever var nog inte så gott!

En sista tur till Gottskär blir det till helgen, innan valparna föds! Dräktig tik får inte åka bil 14 dagar innan beräknad valpning,så det är bara att gilla läget och uttnyttja vår trädgård här i stan:) Hoppas nu det inte blir stekhett!!

Nu väntar vi på att valparna snart ska ge sig till känna genom små sparkar i Lillys mage:)

Är nu stolt innehavare av Kennel First In Line och det efter ca 30 år med hundar😀

 

Väl mött igen!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan