Dag 58

12. maj, 2014

Dag 58

I dag kände jag för att göra  ordning  valpningsbrickan med Madonnan som som vakar över den :))!Får se om min intuition stämmer och valparna  föds  på Onsdag! Just nu ser det inte ut så! Lilly äter fortfarande med god aptit! Hon får lite mindre nu i slutet och kommer förmodligen, som sagt.inte vilja ha mat valpningsdagen/natten!!

Har börjat stänga in henne i valpningsrummet med mig på nätterna, då jag tycker hon tillbringar mycket tid under matsalsbordets stolar! Vill ju helst inte vakna av att de ligger små valpar där en morgon🤪

Hade inte tänkt tempa så mycket, då det inte  är kul att bli tempad stup i kvarten!!Tror ändå vi kollar tempen lite varje kväll! Känns tryggt!

En liten cocktail är klar att värmas efter valpningen och består av majsvälling, hemkokt kycklingbuljong och en äggula...mumsmums!

Ja inget är som väntans tider och vi får se vad som händer denna dag!

Väl mött igen!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan