HUGO

17. maj, 2014

HUGO

En av valparna fick det lite tufft i starten..lilla Hugo❤Liten o liten, det är en bra vikt men han var lite uttorkad och kippade efter luft! Karin på callunavias kennel  uppmuntrade mig att gnida honom med frottehanduk!Gjorde så länge och blåste lite luft brevid nosen!Till slut kom det ett illvrål som heter duga!Stödmatade honom med mjölkersättning och sedan hängde han fast i Lillys tutte som en igel :)) Fast igår skrämdes Hugo med att dippa lite i vikten men idag har han gått upp till hela 159 gr :)))Tack Karin för du fick mig att kämpa med Hugo! Det är något väldigt speciellt med honom och jag gillar hans vita päls med svagt cremfärgade tecken!Hilma har också den färgsättningen och dessa två är alltid så nära varandra!Snart är han en knubbis den gossen med❤

Vi hörs snart!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan