7 veckor

3. jul, 2014

7 veckor

Idag är valparna 7 veckor!Tänk vad tiden gått fort ändå! om 1,5 vecka flyttar 4 valpar till sina nya hem!Det är blandade känslor jag har när jag tänkerpå det! Alla är nu väldigt livliga och busiga!  Älskar att springa fritt i trädgåden och då alla möjliga vrår till min fasa..phu!Känns lite som jag tränar för Göteborgsvarvet :))Flocken har utvecklats lite olika och en del väger rejält mer än andra! De flesta har fått lite tänder men några inväntar dem...tack o lov! Valparna är precis som barn..en del tar tid på sig och en del utvecklas i snabbare takt!

Zoe,Hilma och sherlock är runda men lite mindre ❤ Kanske just dem blir störst när allt är på plats:) Ska bli spännande att få bilder på dem lite längre fram! Alla är väldigt mysiga och morrar oförargligt när man stör för mycket ! Våran Lilly gör också det!

På bilden Sherlock med dem vackra ögonen❤

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan