Saknad

15. jul, 2014

Saknad

Nu har fem småttingar fått nya hem och jag önskar det är föralltidhem! 2 valpar är kvar tills på fredag och Rosa stannar hos mig:) Lilly saknar sina små och går och letar och gnyr efter dem!

Hon har varit en mycket bra mamma och kanske blir omställning svår för en del valpar i sina nya hem!Bara man skyndar långsamt och tar det lugnt, blir det oftats bra till slut:)

Nu börjar jag med att blanda lite färskfoder i torrfodret+lite vatten igen!Tror valparna saknar sina syskon och ville inte äta så bra, ja förutom käre Leo som är lik mamma Lilly med matlusten🙂

Valparna är helt galna och viftar på svansen medans de äter sin mat med pyttelite färskfoder i!Det är  lukten som tilltalar hundens matlust:)Nu ommer jag att vänta på bilder från småttingarnas nya liv:))

Ha det gott så länge!!

På bilden HilmA med familj:)Hon ska bo i Skånes huvudstad Malmö..lycka till1

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan