Nu är det FÖR varmt!!!!

24. jul, 2014

Nu är det FÖR varmt!!!!

Nu när det är så varmt, går jag ut med hundarna på längre promenad kl 0600! Då är det mer normal temperatur:) Fram till kvällen korta rastningar och vi sitter under träd som ger skugga!

Våra små som blir tio veckor idag, tål värme sämre än vuxna hundar, så håll dem så svala ni kan!

Kanske matlusten tryter lite i värmen? Många trix kan hjälpa till men det går fort att skämma bort en hund! Har själv fallit till föga och blandar Rosas mat med lite gotter, så nu pillar hon ut gotterna och lämnar torrfodret kvar🤪Är lite nojig när valpar inte äter!Väg gärna era valpar om det finns oro, så ser man att dem går upp och inte ner i vikt! 

På bilden Rosa som är nybadad och har sin första rosett! Kan säga att just Rosa är inte så lätt att bada eller föna och då är jag van vid hundhantering! Vi skyndar långsamt, så blir det nog bra till slut:)

Sköt om er i värmen och bada mycket!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan