kyltäcke

24. jul, 2014

kyltäcke

Kanske man skulle ha kyltäcke!Finns på Csigoras Hundbutik online!

Prestige Cool-Coats är högklassiga kyltäcken som aktiveras av vatten. De är lätta, kylande och mjuka, vilket gör dem såväl lyxiga som bekväma för din hund att bära. Det får din hund att känna sig sval, inte våt. Du kan själv pröva detta genom att hålla din hand under hundens täcke och känna hur sval pälsen känns jämfört med andra delar av pälsen som är utsatt för sol eller hetta under en tid. Medan dagsvärmen långsamt förångar fukten från kyltäcket, drar detta i sin tur bort värme ur hundens kropp. Hunden känner sig avsevärt svalare än innan!

Täcket kyler hunden i flera timmar och när kyltäcket börjar torka ut, kommer det återgå till sitt normala tillstånd, torrare och något styvt. Då är det bara att återaktivera täcket genom att sänka ner det i vatten. Det räcker med ett par minuters nedsänkning i vatten för att återfå full kylfunktion. När kyltäcket är fullständigt indränkt, ta ur det och vrid ur överflödigt vatten, så täcket känns kyligt och ändå inte blött.

Ditt Cool-Coat täcke tvättar du genom att skölja det grundligt i rent vatten. Om det är grovt nedsmutsat så kan du tryggt tvätta täcket i maskin. (Tvätta ihop med liknande färger.) Cool-Coat täcket är enkelt att förvara mellan användningstillfällena. Låt det bara torka och stoppa undan! Cool-Coat täckena är gjorda i 100% syntetmaterial, enkla att använda, tvätta och förvara. 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan