Arbetslycka

7. aug, 2014

Arbetslycka

Blir lite förvånad av folk som utbrister...EN HUND TILL!!!när jag kommer med min flock! Det är ju mitt arbete:) Inte säger jag något om deras arbete:) och inte utbrister jag EN UNGE TILL!!!! Kanske dem väckt morgontrötta barn denna morgon som ska till dagis och sedan ska dem själva ta sig till sin arbeten och vara där hela dagen, för att sedan lösa ut barnen på sena eftermiddagen från dagis och hem för att äta och sedan är det dags för sängen!!!!!Phu säger jag! Då tycker jag mitt "arbete" är superlätt! Efter morgonpromenaden blir det kaffe o FB, kollar mina mail om där finns någon info om Lillys valpar:))Städar till lite! Sedan ut igen! Blir ofta nu då jag har en liten Rosa som   "läcker" stup i kvarten och det är ju sommar:) Sedan tar vi lunch hela flocken och vilar, för hundar MÅSTE vila:)Efter det träffar jag andra hundar med sina mattar och vi har det så trevligt så! Någon form av pälsvård blir det dagligen, då jag har några stycken:) Mycket mys o lek blir det också ❤Kanske lite träning!

När jag jämför arbeten, så är mitt himmelskt nu, då jag själv gått igenom ungar,dagis,skola, arbete osv! Är så tacksam för att jag kan/orkar ha mina hundar och ett arbete som är min hobby🙂Lite dyr hobby, om man ska säga något negativt annars är det bästa livet för mig:)

Nu ska jag börja träna lilla Rosa för kommande utställningar och bara det är ju så spännande! Kanske hon blir en bra utställningshund eller så blir hon en kär sällskapshund ( vilket hon redan är):) Leo ska också gå på kurs och det ska bli spännande att få höra hur det går! Idag fyller valparna 12 veckor, tänk vad tiden går fort!Puss på nosen till alla Lillys valpar❤

Ha det så gott!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan