Stök-träning:)

5. sep, 2014

Stök-träning:)

Äntligen fick jag plats på lite ringträning på Hundens Hus! Känner inte till dem,så vi startar med en liten kurs:) är det bra, fortsätter vi!

Tänkte ju ställa ut Rosa på Åby Valp 30/11 för att se om hon "duger" till My Dog 2015 januari! Just nu är det mest skutt o hopp i koppel!Fast ibland går det riktigt bra och snart lär hon sig...tror jag! Har aldrig lärt henne "sitt" Men just när jag säger hon ska " stå", så sätter hon sig 🤪Tålamod är en dygd och jag har nog inte så mycket av den varan!

Leo(Julius) går på valpkurs och det ska bli spännande att höra hur det gick:) Tror det är viktigt med någon slags kurs där våra små får möta lite främmande hundar under ordnade förhållanden och själv lär man sig en hel del:)

Imorgon ska Rosa och jag på busstur ner till Centralstationen och uppleva stöket där! Ska bli spännande och se om hon kan gå fint där med en liten karamella som lockbete!! Annars gör vi om det! Det är ju tyvärr väldigt hög ljudnivå på hundutställningar! Många hundar skäller och akustiken är inte så bra! Så det är bra att vänja valpen vid lite oljud!!

Önskar verkligen jag var en proffsig  handler! 

Annars är det väldigt varmt fortfarande på dagarna och man undrar hur länge det ska pågå?

Längtar efter krispiga höstdagar nu!

16 veckor - 7 månader 
Passa på och njut. Under denna period stabiliseras hunden såväl fysiskt som beteendemässigt. Den här perioden är lugn??? och du ska ta tillfället i akt att träna din valp. 

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan