Ögonlysning

16. sep, 2014

Ögonlysning

Igår tog jag med Isa o Rosa på en busstur till Linnestaden!Hade absolut inga förväntningar på att dessa huliganer skulle hålla stilen 🤪 Ack vad jag bedrog mig! Isa satt som en stenstod och tittade ut i fönstret och tittade  på allt spännande som for förbi och Rosa somnade i mitt knä:) Att gå Linnegatan fram, tog tid däremot! Så många lyktstolpar,krukor och murar med goda handofter som skulle läsas av:) Nu var vi på väg till Hund o Kattcentrum för att ögonlysa Isa! Vi var där en timma för tidigt för att Rosa skulle socialiseras med andra hundar bla! Det gick utmärkt, kanske för att hon fick sitta på disken som en liten primadonna! Sedan klämdes det lite på Rosa av  för henne okända människor!Inga problem där heller men hon är ju väääldigt glad i dem tvåbenta!

Det blev"Utan anmärkning" ang ögonlysningen på Isa, alltid lite pirrigt , då man är orolig att veterinären hittar något! Så nu planeras det fullt för Isa och Messies ev valpar! Denna fina gosse bor i Danmark,så matte o husse tar en Lillsemester i samband med parningen!

Hoppas nu löpet dröjer till november! Mina damer brukar löpa ganska så samtidigt! Kanske Lilly o Luna skjuter på det, då bägge fick valpar i maj och Isa hänger på den cykeln :) Kanske jag har lite tur! Annars blir det bra ändå! 

Isas fästman har haft många skiftningar av färger! Nu när han är 4 år är han creme med en ljusröd "rävfärgad" kappa över ryggen! Hans matte säger färgen är Fawn! Hans pigment är  korpsvart och hans ögon är mörka och fina! Jag är nog  förälskad i denna vackra gosse

På bilden ser man hur hans"röda" kappa växer fram!

Trodde väl aldrig jag skulle längta efter valpar så tidigt efter Lillys stora kull i maj men se det gör jag! Har sagt till Isa att jag är tacksam för en mindre kull denna gång! 

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan