Malmö Valp

10. nov, 2014

Malmö Valp

Då var Malmö Valp avklarad och Rosa blev BIM=Bäst i motsatt kön! BIR blev finaste Ludwig från Callunavias Kennel! På bilden ser ni mitt lyckliga flin:)

PÅ vägen ner till Malmö, stannade vi i Vik hos Nikki med sin fina familj! Glädjen stod högt i tak när systrarna möttes! Nikki var så lik sin mamma Lilly!Underbart söt med ett härligt temperament! Det var svårt att lämna henne ...igen! På kvällen fick vi besök av Hilma med familj  på hotellet och det blev ett väldigt glatt och busigt återseende mellan systrarna! Så galet glatt i korridorerna på hotellet, att dem knappt fastande på bilder jag försökte ta:) Lilla söta Hilma var det också härligt att träffa med sin rara familj! Hilmas matte Linda med sin far, kom också till Utställningen och hejade på Rosa! Trevligt tyckte vi!

I morgon börjar en minikurs för Rosa o mig  i ringträning! Det är nog mig mest, som behöver tränas🙃Kul ska det bli iaf !

Nästa utställning blir 30/11 på ÅBY VALP ,spännande! Får se vad den domaren tycker om Rosa o mig !? För det är ju så, att domare tolkar standaren på Havanaisen lite olika!

Idag vilar vi!! Man blir lite trött av allt ståhej kring en utställning!

Vi hörs

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan