Advent snart

24. nov, 2014

Advent snart

Hoppsan...solen tittar fram:) 10 grader varmt är det också!

Just som jag bestämt mig för att adventpynta! Har nämligen fått in något i mitt hem som aldrig skulle komma in.....en konstgran! Den är riktigt fin och ståtlig...på håll:) Den ska bli överöst med röda och guld glittriga jättekulor och ljuslingan är naturligtvis i guld! Känner för överdådigt Amerikanskt julpynt i år !

Rosa och  jag var och hämtade grönmossa och blåbärsris i skogen!Rosa var väldigt behjälplig med blåbärriset🤪Man fick smyga sig, för att plocka riset, allt är ju inte lek..eller?

Grönmossan ska till öppna spisen med massor av glitter på! Fejkad frost blir det:) Nu väntar jag på mina vita krispiga tulpaner som ska samsas med blåbärsriset!

På 1:a Advent blir det 25 årskalas för yngsta sonen! Tyckte därför det var mysigt med lite glitter o glamour då! Innan blir det utställning för Rosa på Åby Valp! Är tacksam för att ha en kock till man, så vi får något gott att äta denna dag! Tårtan står jag för:) med andra ord, så blir det en fulltecknad 1:a Advent! Nu längtar jag efter snö eller frost går också bra!

 Idag är det kära Lunas tur för ett bad! Det är kul med pälsvård:)

Ha det gott!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan