Da ´n före doppare da´n

23. dec, 2014

Da ´n före doppare da´n

Här doftar ljuvligt i hela Johanneberg av diverse nystekta goa maträtter! Har själv för första gången på många år inte ätit Julmat innan Aftonen! Längtar därför lite extra  efter Jumaten nu 

Isa längtar också efter speciella maträtter! Har kokat kyckling med ris och grönsaker till lilla damen! Relativt gott tyckte hon nog, för efter 20 min (hon tar tid på sig) var det uppätet till min stora lycka! Hundar är som oss när vi är gravida, sugen på helt andra saker än den vanliga maten!

Känner med stor försiktighet på hennes mage och det växer allt till sig därinne ❤

Isa behandlas som en drottning nu, då nästa orofas finns! Fostren kan (om man har otur)resorberas fram till dag ca 42 och där är vi inte än! Det ska bli skönt när vi kommer över den tiden! Om allt går som vi hoppas, ja då får vi valpar här i mitten av Januari!

Lilla Rosa är ett kapitel för sig själv!! Där är så mycket energi och en massa ofog som görs men ack så charmig hon är! Julgranen, den har hon inte rört till min stora förvåning o tack o lov för det! Nu ska hon få ett Julbad och det är inte så kul!

Hilma o Sherlock på bilden och oj vad jag längtar efter Isas valpar!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan