Text

6. jan, 2015

Text

Isa hade inga valpar i magen! Kanske hon resorberade dem i vecka 6? Eftersom magen inte blev tjockare, bestämmde jag att det fick bli ultraljud och magen var tom :( Så ledsamt!

Det är inget att göra åt och vi tar nya tag om ca ett halvår:) Tråkigt för dem, som väntade sig en valp från detta  stiliga par! Vet hur det är att vanta och längta efter sin valp! Är själv ganska ledsen, då längtan efter små valpar var stor även hos mig💔Nu har jag ju fyra hundar och det räcker gott och blir över...ett tag:)

Rosa har varit på My Dog..bägge dagarna! Blev tredje bästa valp dag 1 och andra bästa valp dag 2!

Tycker själv hon är en pangbrud men vi får allt träna lite mer :) Men som alltid på utställning, är det så kul att träffa alla dessa Havanaisägare och titta på deras vuxna Havanaiser som är fullpälsade och i topptrim  :) Så vackra så, när dem svassar runt i ringen:)

Denna vecka ska det provas nytt schampo och lite "mirakelsaker" för ljus päls! Tanken är att Rosas tassar och skägg ska bli vitt!??? Även Isa päls och Lunas vita pälspartier ska jag testa det på!

Tror alltid att ett mirakel ska ske, så jag är nog lite lättlurad:)

På bilden Rosa dag ett på My Dog

Vi hörs!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan