Österlen

25. maj, 2015

Österlen

Säger bara det...Österlen du är bäst❤

Efter 10 dagar är vi nu hemma och det är ju också ganska hyggligt !

Vi började vår österlenresa med att besöka Christina, Anders och Leo! Så fantastisk  dem bodde...jisses !! Stranden var nästan på tomten och det var så himla vackert där! Som vanligt tog jag  många bilder men hade glömt minneskortet till kameran hemma...igen😥 Är så glad att ha kontakt med valpköparna och Christina är extra  duktig på skicka bilder :)

Sedan blev det Hässleholms hundutställning på söndagen och min lilla kråka Rosa vann juniorklassen för tikar ! Är så glad över denna goding..också även om hon inte vinner!

Resten av veckan gick åt att förlusta hundarna på Österlens enormt vackra sandständer! Badväder var det inte tal om men solen sken på oss..rätt så ofta faktiskt! Vi åt o åt o drack allt möjligt gott och lokalt! Själva pingsten fick vi gäster vi och vandrade med dem på leder runt Christine Hofs slott! Vi hamnade i Alunbruket på vägen från slottet och att få se dessa gamla korsvirkeslängor,en underbar kaffestuga  och hela härligheten hade flera  hundra år på nacken,  man kan bli  salig för mindre! Naturligtvis var kaffet supergott och serverades i fina kaffekoppar och till det, absolut den godaste bulle jag ätit och jag har provat många :) Även övernattning fanns där och kanske det blir där nästa år när Hässleholms utställning är!

Nästa utställning blir i Borås och hoppas det finns en domare där som gillar Rosas typ!?

Ha det gott

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan