Leo

17. jun, 2015

Leo

Idag känns det som höst..igen! Lurar på min vinterjacka i källaren och kanske en mössa rent av . Maj o Juni är mina favoritmånader i vanliga fall, dock inte detta  år! Undrar just om vi får någon sommvärme?? För hundarna är det nog bra väder , så dem kan springa och härja utan få värmeslag! Inget ont utan det har något gott med sig🙂

Det är långsamt att vänta på  damernas löp men nu är det nog på gång snart ! Det är ett intensivt nosande i varandras bakar och hanarna i kvateret börjar bli lite närgågna :)

Det har gått runt lite skrämselpropaganda på Facebook ang Bravecto och man vet inte riktigt vad man ska tro! Är det någon som sprider falska rykten om hundar som dött av detta medel, så borde dem skämmas ordentligt🤒 Jag blev rädd i a f men kanske är lättpåverkad! Tiden får utvisa det för mig!

Har fått hälsning från fine Leo som har sommarlov i vackra Juleboda! Han har fått sommarfrilla och jag tycker han är jättefin :)

Trevlig Midsommar önskar jeg er alla !

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan