Borås

29. jun, 2015

Borås

Då har vi klarat av utställningen i Borås! denna gång fick vi nöja oss med Very Good  i Rosas kritik! Rosa håller på att byta/fälla päls och var lite för tjock just nu! Inte var hon så pigg i ringen heller denna dag! Alldeles för lång väntan var det nog för lilla damens tycke :)

Bäst i ras (BIR) blev Isas  halvbror Olle från Callunavias Kennel och det i dagrna två :) Hoppas dessa  generna finns hos Isa och som hennes ev kommande valpar kan få :)

Vi träffade Isas tillkommande Ceazar som kom på andra plats, inte illa det heller :) Han  är vacker  både på insidan och utsidan. Ser verkligen fram mot Isa och Ceazars valpar! Bara hon kunde börja löpa snart🤪

Nu bär det av till Onsala igen och hoppas nu det är sanning att det ska bli fint väder! Rosa och jag ska gå på dietmat! Inte lätt, då vi bägge är matglada typer!

Kanske vi hinner gå ner några gram till Tvååkers utställning om knappt 14 dagar! För mig är Rosa vackrast ändå, min lilla huligan:

 På bilden Ceazar med handler Carina som får en puss❤

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan