Ruskväder

25. jul, 2015

Ruskväder

Lugnet börjar nu infinna sig  i min kära flock! Löptiden är snart slut  och  kanske några  redan axlat modersrollen ? Spännande tider väntas och jag får helt enkelt ge mig till tåls!

Idag hänger molnen tunga o grå  och man får en tidig höstkänsla . Trots kommande ösregn, så blir det bad för ALLA damerna idag!  Vi ska testa lite olika balsam  idag som jag samlat på mig!

Måste göra slut på dem innan jag beställer nytt...tror jag :) Tycker tack o lov det är kul med pälsvård! Lilly tycker dock det är pest , så hon har en kortare frisyr och det klär henne❤

Rosas päls har heft det lite tufft. Först släppte hon lite päls efter löpet och sedan är hon i tovåldern! Den delen är ju inte så kul för varken matte eller hund! Det går ju över tack o lov!

Nu bär det av till  Arken Zoo, för vägning av tre en aning korpulenta damer! Hoppas nu min snåla matgiva senaste tiden gjort underverk! Annars får jag helt enkelt byta foder.

Håll ut, snart blir det lite sol..säger YR :)

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan