Regn o svamp!

28. jul, 2015

Regn o svamp!

Regn och åter regn! Fullpälsade hundar i detta väder är inte kul! Lilly får svamp under tassarna och vägrar gå i gräset som är vått! Testar nu äpplecidervinäger utspätt med vatten som hennes tassar får ett dopp i, innan vi går ut! Svamp ska inte gilla detta och idag har hon inte "naggat" på sina tassar :)

Fönar tassarna torra så ofta det hinns med! Det gäller att göra det ogynnsamt för svampangrepp!

På tal om svamp, det ska  bli kantarelljakt i helgen! Bara om löpet är 100 % över förståss, så damerna kan röra sig lite fritt i skogen!

26 o 27 September kom Rosa och jag med i  Marc Linners handlerkurs 🙂 2  långa dagar, hoppas Rosa orkar med ?

Rosa ja..hon är "tonåring" nu och testar mina gränser🤪Tränar lite lydnad i ca 5 min varje dag, då hon tycks ha glömt hur man uppför sig !!

Nu är det en vecka sedan första parningsförsöken gjordes med Isa och Luna! Naturligtvis är det alldeles för tidigt att se tecken! Isa lurade mig förra gången eller så resorberades valparna! Kanske

hon inte vill bli mamma..än!Kanske hon vill bestämma sin egna fästman? Vem vill inte det :)

I lunas fall, gick allt rätt tillväga och fanns där några mogna ägg, så är hon med all säkerhet dräktig ! Det blir bara att ha tålamod och vänta några veckor till ! Sista året har verkligen gått i väntans tecken på det mesta!

Ska också vara en präktig husmor denna helg och plocka bären i sonens trädgård, för att göra sylt och gele..duktiga mig🙃

På bilden en  nybadad och fönad Luna! Brukar vara välborstad i ca 5 min!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan