Dramatisk "dramat"

18. sep, 2015

Dramatisk "dramat"

"Rosa har typiska "tonårsproblem"( Psyskisk könsmognad ) Osäker,lite ängslig och rädd för saker som inte stört henne det minsta förut! Nu gäller det att visa henne, världen inte är så farlig och att det finns snälla fyrbenta o tvåbenta ! Hon försöker även klättra i rang bland mina andra damer men än så länge står dem på sig! Ett nytt exempel idag, när vi var i centrum...damen med "dramaten" släpandes efter sig, blev väldigt hemsk för Rosa! Hon höll på att hoppa ur sin päls , så skakade hon, så det blev bussen direkt hem! Bussen som var "livsfarlig" igår, blev jättetrygg och mysig idag ?? Tvära kast vill jag lova :)
Hoppas hon stabiliseras till utställningen i Växjö ? Annars blir det svårt!! Nu har jag haft många hundar, så jag vet det går över :)

16-24 MÅNADER
- Psykisk könsmognad, hunden blir nu vuxen. Kan jämföras med en tonårig människa.
- Det är oftast vid denna tid man beslutar sig för att omplacera sin hund eftersom den kan upplevas som väldigt stökig och olydig.

Vi hörs
"

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan