Utställning

2. nov, 2015

Utställning

Det har varit en trevlig och intensiv vecka. I onsdags fick vi besök av fine Leo och hans matte Christina. Det blev mycket bus mellan syskonen Rosa o Leo :) Så härligt att få träffa sina "barnbarn" ibland!

På fredag åkte vi till Växjö för att träffa Luna och hennes valpar på Callunavias kennel . Luna blev så glad när hon såg mig och det blev många pussar. Ja det blev många pussar av hela övriga flocken..underbart❤

Valparna var gudomliga och det var svårt att slita sig från dem. Tur jag fick logi hos Karin, så jag fick träffa dem  lördag morgon också,  innan vi for till hundutställningen. Denna gång var det svårare att lämna Luna:( Snart kommer hon hem och vi ska pyssla om henne riktigt mycket. Fast jag vet hon har det bra där också :)

Utställningen var en upplevelse, vill jag lova🤪Rosa fick VG=Mycket Bra( låter bättre på svenska)

Inte så roligt men det är bara bocka och tacka :) Domaren var en mycket dominant typ och borde nog gå på en eller två charmkurser!! Kanske enda sättet för henne att domdera..vad vet jag! Tur det inte var mitt första möte med en domare, då hade jag nog slutat med utställning på studs!

Isas blivande fästman Zigge fick sitt tredje certifikat och är nu Dansk och Svensk utställningschampion! Han är också otroligt trevlig och pussig :) Gissa om hans matte Henriette blev glad..jag med naturligtvis:)

Hoppas tredje gången gillt, gäller  Isa o Zigge ! Har vi tur, så föds  det valpar april/maj!

Social träning blev det för Rosa iaf. Centralen var full av rullande resväskor och påträngande tiggare i långa sammetskjolar ! Hoppas förbudet för tiggare på centralen går igenom.

Tågresan var väldigt otäck i början och Rosa sov inte en blund.

Hem gick allt bättre. Kanske hon var helt utmattad eller förstått det inte var så farligt och hon sov hela vägen hem .

Vi kommer att visa oss på My Dog ändå och hoppas på trevliga domare som förstår att just min hund är vackrast ...för mig alltså :))

Tittar ut genom fönstren och ser det inte är många löv kvar på träden.Börjar längta efter frost och snö, så tokig är jag:)

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan