Löpande damer

17. dec, 2015

Löpande damer

En vecka kvar till Julafton och det blir nog en grön sådan :( Längta efter köld och snö!

Blaskigt väder är inte kul för fullpälsade Havanaiser! Idag provade Rosa ett nytt schampo/balsam. " Botaniqa  Love Me Long "! Märker inge skillnad..än! Får se om ett par dagar. Doften däremot är frisk och ljuvligt lätt! Ingen doft av gammal parfym som de flesta andra schampon har!

Rosa har sitt andra löp och fick igång Isa också ..två månader tidigare än beräknat 🤪 Det innebär resa till Malmö i mellandagarna för ett besök hos fästmannen Zigge! Först ska lilla damen Isa ögonlysas och vi hoppas få en tid snabbt! 

Om Isa nu accepetar Zigge som potentiell far till sina valpar, så beräknas valparna se dagens ljus i början av mars! Leverans blir då i Maj  Hoppas  allt går i lås, för jag längtar verkligen efter valpar nu!

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan