Dag 58

25. feb, 2016

Dag 58

idag kan valparna födas! De är nu är rustade för ett klara ett  liv utanför livmodern. Dock inget tecken på valpning ..än! Lite lägre temp hade Isa i morse men tempen ska dippa ilite till !

Idag kommer leverans av grislampa  och 50 m hönsnät. Grislampan ska hålla valparna varma under sin späda tid.En kall valp äter inte, så jag hoppas detta blir bra? Förra gången hade jag el.värmefiltar men efter ha läst om brännskador från dem, törs jag inte ha dem mer.

Nätet blir en stor valpinhägnad i trädgården i Onsala:) Kommer ihåg förra gången med 8 valpar som yrade omkring överallt i trädgården....jisses!!!.Tänkte det skulle bli lite mer ordnat denna gång, då trädgården är så stor :) Har en stor valphage men den tyckte valparna var för liten :)

Isa var inte speciellt hungrig denna morgon! Kan vara ett tecken på en begynnande valpning :) 

Vi hörs snart igen! Vem vet...kanske redan ikväll :)

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan