Isas valpar har egen sida nu.Se meny

28. feb, 2016

Isas valpar har egen sida nu.Se meny

"Allt är frid och fröjd i valplådan! Bilder på valpar lägger jag nu in på meny fliken Isa o Zigges valpar! Vill inte röra dem för mycket än för Isa blir lite orolig då!

Om ca 12 dagar öppnas ögonen! Blir lite roligare bilder när valparna har ögon:) Vi den tiden ska de också ha dubblat sin vikt! Det händer mycket i de små kropparna ! Fortfarande lite osäker med färgerna. Att bedömma äkta Sobel är också lite svårt . Kanske när valpen är ca 6 månader är det klart om den var äkta sobel! Fin är hon iaf lilla MacKensi med sina rödbruna toner och svart svanstipp! Havanaisen kan ha lite färgbyten under sin livstid! Dock blir ju inte svart .vit:))

Ajax tex, är i visst ljus guldfärgad och Vixen har mycket ljus färg(vit) med fläckar i lite mökare färg ,Sedan har vi Maddox och Posy som jag undrar mycket över.Tycker dem är lit mer grå i tonen..mycket fina dem också! Man kan göra det enkelt och kalla alla ljusa för Creme men det vill jag inte göra än:) Får se om kanske en vecka?

Nu är det ju inte färgen som spelar någon roll utan den lilla valpindividen:)

"

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan