mat..igen :)

13. maj, 2016

mat..igen :)

Valpar ska under sin första period, fram till den uppnår ca 40% av sin förväntade vuxenvikt, utfodras med ca 4-5% av kroppsvikten. Från det att valpen uppnått 40% till den uppnåt 80% kan du ge den 3,5% av kroppsvikten. Därefter kan du trappa ner till 2% av vuxenvikten per dag. Valpens energibehov varierar mycket mer ras, miljö, stress- och aktivitetsnivå. Det är viktigt att man provar sig fram till den mängd som passar just din valp och justerar efter det.

Kombinerar med annan hundmat
Du kan, om du vill, blanda vom og hundemat med torrfoder. Om du vill byta från torrfoder till vom og hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder och ersätt med vom og hundemat. Alla vom og hundemats blandningar kan användas somm tilläggsfoder och flera av dom är även helfoder.

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan