Kärt barn har många namn :) Gangster heter numer Bishop

20. maj, 2016

Kärt barn har många namn :) Gangster heter numer Bishop

Det blev lite tomt när Alfons for :( Luften gick ur på alla hundarna och Gangster blev nog lite ledsen 💔

Skönt att höra att Alfons sov hela natten och har ätit bra:) Har även fått info om lilla Ninnie som gått upp hela 3 hg!!! Bella och Ajax lever också ett strålande liv❤ 

Igår hade vi besök av Leo och matte Christina .Leo lekte med Gangster  och försökte tala om vem som bestämmer:) Vem vet, kanske Leo får en ny kompis inom ett år?

Gangster har haft många namn och byter nu igen:) Hans nya matte vill han ska heta Bishop och att det betyder Biskop vet jag men att det betyder även löpare, visste jag ej ! Tycker det passar väldigt bra på en rymmare :)

Luna och jag ska på en liten inoff.utställning snart, mest för att träna  lite ringträning!  Det var ett bra tag sedan hon var på utställning! Hennes päls är fortfarande på utväxt, så vi får se vad domaren säger om henne ? 

Tiden går fort och om ca 6 månader är det Lunas tur att bli parad:) Kan bli tidigare, då Rosa ska löpa i Juli! Hon fick Isa att löpa två månader tidigare! Så är det med tikar som lever ihop men inte alltid:) 

 

 Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan