Bishop försvann och 30 grader i skuggan!!!

30. maj, 2016

Bishop försvann och 30 grader i skuggan!!!

Idag åkte vi till Onsala för att rensa i grönsakslandet och lägga halm om jordgubbarna.

Rosorna knoppas och lavendeln har små stänglar med en liten knopp på! Syrenen blommar och det fattas bara pioner nu:) Måste hitta en fin buskpion! Äppleträden har fullt med kart och det är så spännande och se vad naturen åstadkommer. Ja allt är så ljuvligt och luktar så gott:)

Dagen till ära hade vi Bishop med❤Så härligt få rå om honom ibland.

Han skrämde dock vetter ur oss, då han bara försvann från trädgården! Upp på övervåningen, ner i källaren, ut på gatan, ja vi sprang och letade  som stollar överallt ! Hade alla möjliga scenario i huvudet och gastade Bishop, så det hördes nog över hela Onsala! Till slut kravlade sig en något dammig Bishop fram! Han hade grävt sig en kall och skön grop i gruset under trappan. Åh vad jag blev glad. Tänk ena minuten såg jag honom och i nästa var han borta🤪 Snabb som en vessla är han lille krabaten! Tur vi har inhägnad trädgård men den lille gubben har en tendens att klättra! 

Imorgon blir det påfyllnad av valpsprutan..usch då! Kanske vi träffar Bella Bus där ? Sedan ett bad, så han är fin till flytten på  onsdag! Jag kommer dock få låna honom ibland..tack o lov :) 

Det är skönt med sommarvärme och det är skönt med ett svalt hem också :)

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan