Ajax fotograferad av sin matte Linda Maria

2. jun, 2016

Ajax fotograferad av sin matte Linda Maria

Vi tog oss tid idag ,jag Rosa och Isa att gå ner till Näckrosdammen. Det är ett måste för att se alla jätterhododendron som blommar  . Snart kommer näckrosorna i dammen blomma och det måste vi också titta på :) En gång i tiden var Näckrosdammen ett väldigt fashionabelt ställe att bo i. Endast de vrålrika hade råd med de pampiga villorna runt Näckrosdammen. Nu är alla vackra hus uppköpta av olika företag som använder dem till kontor! Vilket slöseri på vackert boende och mitt i Göteborg! Chalmers huserar där också..förståss:) Lekparken är flitigt besökt av småttingar med föräldrar:) Bänkarna runt dammen har också besök ofta av lite kufiska personer!! Man går inte gärna där på kvällen och var går man gärna på kvällen nu överhuvudtaget 🤪

Vädret är som i Tropikerna varmt/fuktigt och de häftiga skurarna som dimper ner ibland fräser mot marken och det blir snart snustorrt igen! Spännande väder:)

Imorgon åker vi till Onsala igen och jag tänkte mig ett dopp i havet :)

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan