Ninnie PytteMaja kisar i solen

29. jun, 2016

Ninnie PytteMaja kisar i solen

Varma sköna Midsommar är över och kära Isa avslutade den med ett bistick🤪

Såg när det hände men trodde det inte var så farligt. Husse hittade ett döende  bi i pälsen  och sedan börjat Isa hässja värre än hon skulle få valpar! Gick igenom henne nogrannt överallt och till slut hittade jag gadden. sticket  var nära ljumsken, så det gjorde nog extra ont! Gadden bör man ta bort med blixtens hastighet, då biet släpper den med giftpåsen! Den lilla giftpåsen fortsätter pumpa in gift så länge gadden är kvar! Sedan tog det hela dagen och sena kvällen innan Isa kunde somna lite! Även dagen efter var hon lite medtagen! Får nog se upp extra med nästa ev stick, ifall det var någon allergisk reaktion! 

Igår fick jag låna Bishop över dagen :) Han är en riktig pärla den gossen.Lugn och glad:) Enl mitt tycke också en stilig grabb ! Hans päls är ljuvig...än och det är en fröjd att grooma honom...än! Vi får se tiden an och utveckingen på honom helt enkelt:) Gå i koppel, klarar han med bravur och kommer på inkallning..än :) 

Fick info om Ninnie igår och det var en päls som hette duga på den tjejen! Hela 2, 2 kg väger pyttemaja nu vid 4 månaders ålder:) Undrar var slutvikten blir? 

Idag blir det bad för Rosa och Isa:) Bägges pälsar blir fina av att självtorka:) 

I helgen är det Lunas första stora utställning på många år...jisses så nervös jag är!

Det blir tält i dagarna tre(dagtid alltså) och husse är så snäll och sätter upp det för oss dagen innan! Då vi har svårt med hundvakt till tre ystra damer, får hela gänget följa med🤪

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan