Tvååker

12. jul, 2016

Tvååker

I helgen var det utställning i dagarna två i Tvååker! Gick bra första dagen och Luna fick Excellent (utmärkt) = Hund som mycket väl motsvarar rasens
standard, och som presenteras i utmärkt kondition, visar ett harmoniskt välbalanserat temperament, håller utmärkt klass och har en utmärkt helhet. Dess utmärkta kvaliteter i förhållande till rasidealet tillåter att domaren kan bortse från smärre detaljfel. Hunden måste ha tydlig könsprägel och så blev det  CK=  certifikatkvalité :) 

Dag två blev det VG=Very good  – Hund som väl motsvarar rasens standard, som är välbalanserad och i god kondition. Smärre fel kan tolereras, men inga som negativt påverkar helhetsintrycket. Denna bedömning kan endast ges till en hund av mycket god klass.

 Vi var många som fick VG, så det kändes allt litekonstigt! Är nöjd med Lunas comeback efter så många års frånvaro från utställningar!

Askersunds utställning bryr vi oss inte om utan satsar på Backamo i stället med småttingarna:) 

Bishop ska få bo med oss ett par dagar, då hans matte Susannes  andra hund ska kastreras:) Inte så lämpligt med en busig valp hemma då :) Är så glad jag får låna honom ibland:) 

Imorgon bär det av till Onsala med hela gänget och hoppas vädret blir någorlunda? 

Vi hörs

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan