Backamo resultat

29. aug, 2016

Backamo resultat

Nu har Bishop o Bella debuterat i utställningringen ! Det skötte båda galant. Bägge travade på fint i ringen.Bella sa inte ett knyst under hela tiden och för första gången såg jag henne lite trött ❤Många intryck bla av skällande hundar! Bishop skällde allt i början ocskå och var mer ostyrig än sin syster Bella:) Bägge fick HP=hederspris och fin kritik,BIR blev Bishop och BIM blev Bella! Det var en trevlig utställning och vi hade trevlig sälskap  av Bellas matte Eva. Vädret var härligt och soligt, så allt var bara toppen! Är mycket stolt överBella och Bishop och matte Eva som stod ut med mitt hispiga jag :))

Nu längtar jag redan till nästa utställning. Vet inte riktigt hur det blir med det iframtiden? Bishop har kommit tillbaka till oss och vi söker nu ny fodervärd. Kanske han blirskånong?? Hade verkligen velat ha kvar honom men det blir kaos när tikarna ska löpa! Får hjälp av Zigges (pappan till Bishop) matte att hitta "ETT FÖR ALLTID HEM" ! Nu tar vi en dag i sänder och jag njuter av honom så mycket jag kan💔

Vi hörs 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan