Hurtta regntäcke

30. aug, 2016

Hurtta regntäcke

Snart kan vi säga välkommen till hösten? Både på gott och ont. Pälshundar i busväder är ingen hit. Framförallt inte för dem som har lång päls. Har alltid haft Hurttas regntäcke till mina damer. Håller nästan i evigheter:) Ibland förnyar dem sig och sista modellen  Hurtta Outdoors Torrent Regntäcke är ännu bätter än de äldre. Går ordentligt ner på lårens sida och frambenen och har en högre krage. En liten knapp finns där bak att knäppa om svansen.Den är lite lurig om hunden ska göra det stora :) Men bra att använda när hela toalettbestyret är klart. Finns i korpsvat och cerise. 

Lilly har har den svarta! Tycker den är riktigt snygg. Tror hon tycker om den själv, då hon ser så stolt ut när vi går ut ❤

Själv är jag beredd att möta höstslask o elände med ny stor härlig regnrock och stövlar utan hål :)  

På torsdag blir det ögonlysning för Luna o Rosa och patella för Rosa...äntligen har jag kommit till skott:) Ögonlysning gör man ALLTID på tik som ska paras annars är man MYCKET oseriös!

Just nu är det nästan sommar och jag ska ut med mitt hundspann på fem hundar..phu!! Allt går om man bara vill!!

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan