28 grader i September!

18. sep, 2016

28 grader i September!

I helgen har vi varit i Onsala och njutit av den sista? sensommarvärmen:) Har plockat äpplen och tomater i mängder! Det får bli äpplepajer att frysa in  och äpplemos, kanske äpplejuise i nya maskinen:) Ska för första gången göra egen chilisås. Undrar hur den blir ?  Sedan är jag nog ganska trött på tomater och äpplen:)

Bishop har äntligen hittat ett hem som han ska stanna i för alltid. Det känns väldigt tryggt och mycket skoj händer där. Sambo med en katt är han också och en hundkompis har han ibland:) Han har redan kollrat bort hela familjen som den charmör han är:) Många härliga bilder och videosnuttar ser jag på  facebook, så jag är ändå lite nära honom i hans vardag❤Saknar honom gör jag ju men är så glad han fått det så bra:)

Gissar det är ca tre veckor kvar till Lunas löp! Väntar så på det och kommande valpar:) 

Tänk om här finns små knyten til Julhelgen :)

På bilden blivande mamman Luna.En något lustig frisyr men är fin ändå ❤

Vi hörs

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan