Text

8. okt, 2016

Text

Blev en promenad till centrum idag..jisses vad folk🤪 Skulle köpa gosigt tyg till kommande valpars dynor.Det går åt en del sådana !!! Pudersoa fluffluf blev det :) En ny säng till Luna har  också kommit :)  Den kan hon hoppa upp i om hon  vill vara ifred fån  valparna ibland.  

Är nu väl förberedd med alla divese saker som behövs vid valpning . Nu väntar vi bara på Lunas löp och det är nog snart! och hoppas på små pälstussar fram mot vintern :)

Lilla Isa fick en rejäl genomgång av pälsen igår.Hon fick så mycket underull, ett tag efter valpningen! Tror jag fick bort det sista igår?  Vi provade nytt balsam som var helt perfect till just hennes päls! Finns här:  http://www.4dogs.se/klippa-trimma-varda/balsam/show-dog/hydrating-conditioner

Nu är hon fin och pälsen len som en babyrumpa:)

Nu gillar jag pälsvård, så det är bara kul och mysigt att grooma mina damer:

Bishops matte  har skickat bilder till mig och han har ett fantastiskt liv förstår jag :) Likt sin pappa Zigge , sitter han stadigt på ändalyktan och vinkar med sina framtassar:) Underbara lilla hund!

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan