Höstmys och Luna

15. okt, 2016

Höstmys och Luna

Ja inte händer det så mycket här på hundfronten inte ! Vi går bara och väntar på Lunas löp. Tror hon väntar på matriarken Lilly ska löpa :) Inga hundutställningar heller ! Vill inte dra hem ev. virus från andra vovvar till mina damer! Kennelhosta kan man få tex, om än lite lindrigare då  hunden är vaccinerad.Det får allt vänta tills My Dog  i Januari och då med Bishop som ska visa framtassarna :) 

Bishop är min första Havanese hane och jag väntar med stor spänning på hans utveckling!Än så länge är han jättefin men det kan ändras !  Tanken är, som jag skrivit förrut, att Rosa och Bishop ska ha en date  så småningom:) Är han inte "byxmyndig" den dagen Rosa ska paras, ja då finns det en annan gosse som jag tänkt en del på. Planeringen och undran över hur valparna blir är halva nöjet:)

Imorgon blir det middag här med trerätters meny! Vansinningt kul att laga festmat och duka det allra finaste man kan med levande ljus. Älskar höstmys! Tänk förr när man bara hade typ en taklampa, inte så  mycket mysfaktor i det! Nu ska jag baka Mandeltårta och har turen  ha orginalreceptet:)Ingen Almondy här inte :)

Trevlig Helg!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan