4:e advent

20. dec, 2016

4:e advent

Hade besök av två fina blivande  Havanaisföräldrar i söndags! Med sig hade dem hembakade pepparkakor som både var vackra och goda.Känns så fint när första kontakten blir så bra . Sen är det  ju det där med allergi.Luna fick agera modell i deras medhavda halsduk , som sedan skulle med dem hem efter nogrann ingnidning i pälsen! För säkerhets skull fick dem med sig en underullstuss  från Luna också och det hade gått så bra så över natten :) Nästa besök blir när Bishop äntrar Göteborg och vi hoppas  det också går bra :) Även om Havanaisen räknas som allergivänlig kan man inte alltid vara säker till 100 %.

Lilly började äntligen löpa riktigt i söndags! Nu väntar vi bara på Lunas löp som bör komma igång snart.Hon brukar hänga på strax därefter!

Snart är det jul och stressa inte för mycket!

Vi hörs snart!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan