Dag 14

14. jan, 2017

Dag 14

Imorgon går Luna in i vecka 3 ( hoppas jag), Nu ska äggen alldeles snart fastna i livmoderslemhinnan (där de ska växa fast), Nu ska de alltså ha fördelat sig jämt, längs hela livmoderhornen!

Dag 17 växer embryon fast i livmoderväggen och moderkakorna börjar att utvecklas, sista delen av hjärnan blir färdig och öronlapparna skapas , ögon och nerver, även en hjärna och öron skapas Det händer mycket nu med "småttingarna" Utvecklingen går i rasande fart och Luna hålls under strikt uppsikt lite extra nu i denna känsliga period några veckor och träffar bara sina allra närmsta  ! I februari är ni som vill välkomna igen:)
Dag 18 börjar frambenen att bildas och luktsinne skapas. Embryot får framben och dag 19 bildas bakben! Så spännande detta är :)
Annars är det bara bra med Luna.Hon åt t o m torrfoder igår , bara det vore väl ett tecken?

På bilden pappa Ceazar

Trevlig Helg!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan