Dag 17

17. jan, 2017

Dag 17

Fina Luna är på sin 17:e dag och mår förträffligt:) Hon har fortfarande mycket god aptit! Vi får se till helgen om där kanske blir något tecken av illamående ? Hennes juver har blivit större och det är ett gott tecken! Sover mycket gör hon och helst på rygg:) Det känns som hon är dräktig iaf:) 

Det har varit riktigt kallt ett par dagar och jag har beställt ylletäcken till mina damer:) Dessa täcken går bra att ha under Hurttas regntäcke om det blir riktigt kallt. Ett billagare alternativ än Hurttas Extreme overall som helt klart är bästa vinteroverall jag sett! Den har ett glatt foder som genererar värme från hundens kropp och tovar inte pälsen ! Fleece är inte bra till fullpälsade hundar! Kanske till kortklippta möjligen!?

Idag ska Isas päls klippas. Svider litte granna men hon klär i kort päls:) Lilly har jag redan klippt då hon verkligen avskyr allt vad pälsvård heter!Lite längre fram klipper jag nog Luna också?   

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan